Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Aris203

Σελίδες: [1]
1
πολυ χρήσιμο το φορουμ..Μπενω Νοέμβριο ΣΤ' ΕΣΣΟ εξ'αναβολής ξέρετε που παρουσιάζονται τωρα με το νεο σύστημα οι εξ'αναβολής?

2
Φιλια πολλα αγόρι μου..και να καταργηθεί το μπου***λο που καταστρέφει τοσα παιδιά που μπαίνουν νορμάλ και βγαίνουν με ψυχολογικα προβλήματα ασε για αυτουσ που αυτοκτονούν και τα ρίχνουν στις γκομενες τους αυτοι που κυβερνάνε για να καλυφθούν. αλλα που θα πάει θα τους κάψει ο θεος!

3
Σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μου να εισαι πάντα καλα ηρέμησα λιγο! Πηγα σε ιδιωτικό ψυχίατρο σημερα και του ειπα τι επαθα μεσα στο στρατό και οτι δεν ειμαι καλα και τωρα που εφυγα, με έπιασαν τα κλάματα και εκει παλι..μου έβγαλε διάγνωση διαταραχή κρίσης πανικού σε συνδυασμό με αγοραφοβία.. και μου έγραψε φάρμακα να τα περνώ για εναν μηνα ζαναξ και ενα αλλο..θα παω τον Νοέμβριο που θα με φωνάξουν με αυτό το χαρτί να ξανα παρω αναβολή!

4
Ευχαριστώ για την απάντηση! Κατι ακόμα να ρωτήσω αν παρω γνωμάτευση απο ιδιωτικό ψυχίατρο που να λεει οτι δεν ειμαι καλα για να υπηρετήσω θα παρω απαλλαγή? Δν μπορώ με τίποτα να ξανα παω εκει μεσα κλαίω καθε μερα και ειμαι χαλια δν κοιμάμαι καλα πλέων ..

5
Σορυ αν δν Πρέπει να τα γραφω αυτα εδω αλλα εχω απορία?

6
Γεια σας πριν απο 15 μέρες περίπου πήρα αναβολή απο την μονάδα που ήμουν γιατί δεν άντεχα αλλο τα ειχα παίξει με πήγανε στον ψυχίατρο στο 424 και αυτος μου έβγαλε μια διάγνωση: Διαταραχή προσαρμογής με αγχώδεις συναίσθημα . Και μου έδωσε 6 μήνες αναβολή θα μπορέσω να πάρω απαλλαγή με αυτην την πάθηση? στο ΦΕΚ λεει Ι4. Η μήπως να βγάλω αλλη διάγνωση απο ιδιωτικό ψυχίατρο που να ειναι για Ι5 όπως αγχώδεις διαταραχές. Κάποιος που ξέρει να με βοηθήσει παρακαλώ δν ξερω τι να κανω τωρα

Σελίδες: [1]