ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ...ΘΗΤΕΙΑ

Λοιπά Θέματα => Αλλες συζητήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: HK11 στις Νοέμβριος 29, 2018, 01:00:31 μμ

Τίτλος: Λέω για απόδραση Χριστούγεννα
Αποστολή από: HK11 στις Νοέμβριος 29, 2018, 01:00:31 μμ
Είναι και τα Χριστούγεννα μια ευκαιρία για απόδραση.

Δεν ξέρω γιατί αλλά Νοέμβριο νιώθω πάντοτε μια πολύ μεγάλη κόπωση. Έχει τρία χρονάκια που καθιέρωσα τις αποδράσεις κατά τις γιορτές και ήδη, όταν μπαίνει ο Νοέμβρης, αρχίζω και ονειρεύομαι ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς. Άλλες φορές στην Ελλάδα, η οποία είναι γεμάτη όμορφη μέρη, κι άλλες φορές σε χώρες του εξωτερικού. Πέρσι πήγα στην Λιθουανία  (https://img.news.gr/li/lithuania5_b.jpg?x78465)η οποία είναι ένα όμορφο Ευρωπαικο κρατος. Δεν ειδα αλλον ελληνα εκει, νομίζω πως δεν ειναι προορισμός που συνηθίζεται από την χώρα μας. Φέτος είπα να δω κάτι διαφορετικό να πάω σε καμιά χώρα της μεσογείου κι ήδη έκλεισα μια μικρή απόδραση για =https://el.wikipedia.org/wiki/ΛισαβόναΛισαβόνα (http://=https://el.wikipedia.org/wiki/ΛισαβόναΛισαβόνα). Νομίζω πως κι αυτός δεν είναι προορισμός που συνηθίζεται ιδιαίτερα από Έλληνες.

Ταξιδάκια, αποδράσεις, λίγα ψώνια, ένα διαφορετικό πιάτο να φας, τα χρειαζόμαστε. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα χρήματα να καθόμασταν περισσότερο. Μετράω μέρες σαν φαντάρος.
Τίτλος: Απ: Λέω για απόδραση Χριστούγεννα
Αποστολή από: psareas στις Δεκέμβριος 20, 2020, 05:06:55 μμ
Τι ωραία που ήταν προ - κοροναϊού, έφευγα κι εγώ τα Χριστούγεννα. Μία φορά έχω πάει τις γιορτές εξωτερικό, τις άλλες στο χωριό μου. Να δούμε πότε θα ξαναφύγουμε, υγεία να έχουμε και θα ξαναγίνει κι αυτό. Φέτος, είπαμε με τον αδερφό μου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να κάνουμε κάτι τρελό, να γελάσουμε με τους γονείς μας. Είπαμε να ψάξει να βρούμε σε θεματικά πάρτυ (https://balloon.gr/blog/ta-pio-dimofili-thematika-party/) κάτι ωραίο, όχι Baby Sark και τέτοια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.  ;D Θέλουμε να ξεχαστούν λίγο οι δικοί μας και πιστεύω θα το καταφέρουμε.  8)