Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Manosgarf

Σελίδες: [1]
1
Πολεμική Αεροπορία / Πολεμική Αεροπορία Ε' ΕΣΣΟ 2016
« στις: Ιούνιος 14, 2016, 01:03:20 μμ »
Χαίρεται παίδες!

 Έφτιαξα αυτό το θέμα για να μαζευτούμε όσοι θα παρουσιαστούν στην Ε' ΕΣΣΟ το Σεπτέμβρη του 2016 στην Τρίπολη. Είναι ακόμα αρκετά νωρίς αλλά καλύτερα να μαζευόμαστε από τώρα. Εγώ είμαι από Κρήτη. Πείτε και εσείς από που είστε ή ότι άλλο σας έρθει. Στη σελίδα αυτή έχω βρει αρκετά πράγματα για το ΠΒΕ της Τρίπολης αλλά και για τα στρατόπεδα εκπαίδευσης και παραμεθορίου , τα περισσότερα όμως είναι αρκετά έως πολύ παλιά. Γράψτε αν ξέρετε και τίποτα πιο πρόσφατο να ξέρουμε τι μας περιμένει. Αν είναι και κανείς άλλος από Κρήτη ας πει!


Γεια και χαρά.

(Μελλοντικός σμηνίτης)

2
Πολεμική Αεροπορία / 3ο ΚΕΠ Ζήρος (Λασιθίου Κρήτης)
« στις: Ιούνιος 10, 2016, 10:32:26 μμ »
Χαίρεται παίδες, Ξέρει κανείς πώς είναι η κατάσταση στο 3 ΚΕΠ στη Ζήρο Κρήτης; Ποιά η κατάσταση εκεί; Αξίζει κανείς να πάει; Δώστε μια εικόνα της κατάστασης αν έχετε εμπειρία από εκεί. Μπαίνω Σεπτέμβρη στη Τρίπολη αλλά οι πληροφορίες θα μου χρειαστούν για αργότερα. Ευχαριστώ.

Σελίδες: [1]