Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - soldier

Σελίδες: [1]
1
Μακάρι lolwut να ισχύει κάτι τέτοιο, αν και υποψιάζομαι μήπως ισχύει μόνο για το Σώμα Έρευνας-Πληροφορικής, γιατί από ό,τι είδα στο αρχείο που δίνω το link παρακάτω σε αυτούς που δικαιούνται κατ' εξαίρεση τοποθέτηση στην Αθήνα είναι οι 12 οπλίτες του Σώματος Έρευνας και Πληροφορικής που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό μορίων. Και υποθέτω ότι στα μόρια θα προσμετράται το διδακτορικό.

http://www.army.gr/files/File/do8files/ ... EIMENO.pdf

2
@vsb

Ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες!

3
Παιδιά και μια ερώτηση και από μένα για τα κινητά:
Από ό,τι διάβασα τα κινητά καλύτερα να τα έχουμε πάνω μας. Δεν σε ελέγχουν ούτως ή άλλως ή θα πρέπει να φοράμε μπουφάν για να μην φαίνονται οι τσέπες του παντελονιού γεμάτες, οπότε είναι ίσως λίγο προκλητικό να πεις ότι δεν έχεις κινητό; Πάνω μας να υποθέσω ότι θα πρέπει να έχουμε και τον φορτιστή;
Και με τα κινητά με κάμερα τι συμβαίνει: Απαγορεύονται γενικά τα κινητά, άλλα αν σε πιάσουνε με κινητό χωρίς κάμερα κάνουν τα στραβά μάτια;

Thanx!

4
@ikaros7

Η Αεροπορία Στρατού είναι άλλο Σώμα από το Υλικό Πολέμου, απλώς στη Λαμία γίνεται εκπαίδευση σε παραπάνω του ενός σώματα.

5
Γεια σου nickosps! Εγώ είμαι από Χαλκίδα.

6
@nothing

Από ό,τι έχω καταλάβει το ΚΕΥΠ στη Λαμία είναι κέντρο εκπαίδευσης για περισσότερα από ένα σώματα: Υλικού Πολέμου, Έρευνας/ Πληροφορικής κλπ. Οπότε είναι ανάλογα τι σώμα/ όπλο κατάταξης σου γράφει στο site του Υπουργείου.

7
Toulipa και vsb, μια ερώτηση μήπως ξέρετε κάτι:

Είπαν σε φίλο μου σε Στρατολογία ότι βάσει πρόσφατης διαταγής αν είσαι κάτοχος διδακτορικού μετά τη βασική εκπαίδευση παίρνεις μετάθεση σε στρατόπεδο κοντά στον τόπο κατοικίας σου και ότι απολύεσαι από εκεί. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο και αν ισχύει, ισχύει για όλα τα σώματα; Παρουσιάζομαι Λαμία, αλλά στο Υλικό Πολέμου. Ευχαριστώ!

8
Στρατός Ξηράς - Αμυνα / Re: ΛΑΜΙΑ - ΥΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ
« στις: Απρίλιος 09, 2010, 03:07:32 μμ »
Γεια σας παιδιά!

Παρουσιάζομαι 10 Μαϊου, Λαμία , ΚΕΥΠ, Υλικό Πολέμου. :cool


Καμμιά ιδέα τι ειδικότητα να δηλώσουμε στο site του Υπουργείου; Τι προτείνετε;

9
Γεια σας παιδιά!

10 Μαϊου, Λαμία , ΚΕΥΠ, Υλικό Πολέμου.  :cool
Κανείς άλλος;

Καμμιά ιδέα τι ειδικότητα να δηλώσουμε στο site του Υπουργείου;

Σελίδες: [1]