Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - notispp

Σελίδες: [1]
1
Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Καταρχήν ξέρει κανείς που ακριβώς είναι ο 10ος ΛΔΒ (ΣΕΡΡΩΝ) και που ο 6ος (ΚΙΛΚΙΣ); Έχω ψάξει παντού αλλά δε μπορώ να βρω τίποτα.Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε 1ον αν είναι καλά σε κάποιον από αυτούς και 2ον αν είναι εύκολο να πάρω μετάθεση εκεί από ΚΕΔΒ Καλαμάτας.Ανήκω στην στρατολογία Αθηνών και μένω στο Ηράκλειο της Κρήτης αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

2
Στρατός Ξηράς - Αμυνα / Re: Δ' ΕΣΣΟ 2008 ΚΕΔΒ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
« στις: Νοέμβριος 01, 2008, 12:53:24 πμ »
Φίλε μου (και σειρά!) nikoker μη σου κάνει εντύπωση. Κι εγώ ούτε βύσμα έχω βάλει ούτε έχω πάρει ακόμα πτυχίο κι όμως κι εγώ εκεί πάω. Κι εγώ σε ΤΕΙ είμαι (Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων στο Ηράκλειο) και δεν έχω τελειώσει ακόμα καθώς εδώ και 3 χρόνια δουλεύω κι έχω μείνει λίγο πίσω, όπως κι ένας ακόμα φίλος και συμφοιτητής μου που κι αυτός μπαίνει μαζί μας.Απ' ότι καταλαβαίνω σε γενικές γραμμές μπαίνουν εκεί όσοι σπουδάζουν ή έχουν ήδη πτυχίο σε κάτι σχετικό χωρίς βύσμα.Ίσως να μπαίνουν με βύσμα μόνο όσοι δεν έχουν καμμία σχέση με σπουδές και παρόλαυτα μπαίνουν εκεί, δεν ξέρω.Πάντως αν κρίνω από το τι έχει γραφτεί σε αυτά τα forum δε καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να βάλει κάποιος βύσμα τι στιγμή που οι περισσότεροι δε λένε και τα καλύτερα για τη βασική (πολύ τρέξιμο, κάμψεις κτλ). Εκτός αν στα υπόλοιπα κέντρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Ίσως κάποιος να γνωρίζει να μας πει περισσότερα.Το μόνο καλό που έχω καταλάβει σίγουρα είναι ότι οι περισσότεροι είμαστε 22+ και ίσως να επικοινωνούμε καλύτερα μεταξύ μας.

3
Στρατός Ξηράς - Αμυνα / Re: Μία χαζή (ΜΑΛΛΟΝ!) ερώτηση...
« στις: Οκτώβριος 30, 2008, 10:11:00 πμ »
Γεια σου mami. Κι εγώ 10 του μήνα μπαίνω. Τώρα που το είπες το παρατήρησα κι εγώ. Εμένα δεν είναι κομμένο αλλά είναι γραμμένο πάρα πολύ δεξιά στην πρόταση. (Φαντάσου ότι το Σ είναι έξω από την γραμμή!).

4
Στρατός Ξηράς - Αμυνα / Re: Δ' ΕΣΣΟ 2008 ΚΕΔΒ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
« στις: Οκτώβριος 30, 2008, 09:49:27 πμ »
Γεια σας παιδιά. Κι εγώ 10 του μήνα μπαίνω. Μόλις εχθές πήρα το χαρτί.

Σελίδες: [1]