Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - konc

Σελίδες: [1] 2 3 ... 14
1
Στρατός Εντός / Re: 1η Στρατιά - Έρευνας Πληροφορικής
« στις: Οκτώβριος 11, 2017, 01:15:38 μμ »
Παράθεση από: "akxs14"
Μου αρέσει που μαζευτήκατε όλα τα βύσματα εδώ και αναρωτιέστε αν είναι καλά στο ΣΕΠ...

Το ΣΕΠ γενικά είναι 'αλλού' σε σχέση με τις υπόλοιπες μονάδες στα στρατόπεδα που βρίσκονται. Δεν έχει ούτε σκοπέτα ούτε περιπόλους, ούτε τίποτα.

Όσους έβλεπα από το ΣΕΠ ήταν μονίμως με τον καφέ στο χέρι και το αγελαδίσιο βλέμμα στο πρόσωπο.

Αυτό συνέβη με αυτούς που γνώρισες εσύ, και είναι η αλήθεια πως είναι το πιο συνηθισμένο. Άλλοι όμως έκαναν την υπηρεσία στο γραφείο, δουλειά που είχε ανατεθεί τις απογευματινές ώρες με το έτσι θέλω ΚΑΙ σκοπιές/περίπολα/θαλαμοφυλίκια ενδιάμεσα. Σε μικρά ΓΕΠ μιλάμε ότι κλείδωναν το γραφείο (ή έφερναν τον εξοδούχο μέσα για 2 ώρες) ώστε να πάει για τη σκοπιά του ο ΕΠ. Φυσικά όλα αυτά είναι καραπαράνομα, αλλά τι να λέμε τώρα. Το αναφέρω μόνο και μόνο για να πω υπάρχουν τεράστιες διαφορές από μονάδα σε μονάδα και δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος για το θα σου κάτσει. Τέλος το ΣΕΠ εκτός από τα βύσματα έχει και τους δόκτορες, μην το ξεχνάμε.

2
Στρατός Εντός / Re: TIPS για τον στρατό!
« στις: Οκτώβριος 11, 2017, 01:07:12 μμ »
Παράθεση από: "yiokoy"
Παρουσιαζομαι το Νοέμβρη στο Υγειονομικό στη Θήβα. Να ρωτήσω, σε περίπτωση που κάποιος δεν πιστεύει σε θρησκείες, που ορκίζεται;
Κάνει την πάπια και ορκίζεται κανονικά με τους υπόλοιπους. Αφού δεν πιστεύεις, δεν θα σε πειράξει, σωστά?
Αν τώρα θελήσεις να τονίσεις την διαφορετικότητά σου και "φανείς", να είσαι έτοιμος να δεχτείς και τις συνέπειες στην περίπτωση που πέσεις σε κάποιον κολλημένο και σε σταμπάρει. Αξίζει το ρίσκο για να διατυμπανίσεις ότι "δεν πιστεύεις σε θρησκείες"? Εσύ κρίνεις.

3
Στρατολογικά / Re: ΕΛΔΥΚ - Ειδ. Δυναμεις
« στις: Αύγουστος 22, 2014, 09:39:33 μμ »
Παράθεση από: "lephleg"
Καλησπερα σε ολους,
...
 Ακουω οτι γενικοτερα στη μεγαλονησο οι μοναδες ειναι πιο μαχιμες και παιζει σκληρη εκπαιδευση (το συγκεκριμενο δεν με ενοχλει.. απ'το να βαραω ασκοπα σκοπετα το θεωρω καλυτερο)

Καλησπέρα,

Σωστά ακούς, μόνο με το προσωπικό σου συμπέρασμα σχετικά με τα σκοπέτα διαφωνώ. Θα έχεις σχεδόν σίγουρα καλύτερες εγκαταστάσεις από τα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα, όντως οι μονάδες είναι πιο μάχιμες (πιο "προβλεπέ" σε ότι σε ενδιαφέρει άμεσα) αλλά το σκοπέτο, σκοπέτο. Είναι το μόνο που δεν θα αλλάξει όπου και να πας, απλά θα έχεις ΚΑΙ αυτό.

4
Παράθεση από: "kd305"
Παράθεση από: "Rhapsody"
το που θα πας είναι 2 επιλογές η  Έβρος η νησιά :D αυτό το έχεις δεδομένο...:D το θέμα είναι να έχεις και καλή παρέα να περάσει ο καιρός! ευχαριστώ για τις απάντησης σας!

Άλλο να πας σε ένα μέρος που έχει ζωή να ανοίγει λίγο το μάτι σου και άλλο να πας σε κατσικοχώρι.

Όπως το βλέπει ο καθένας... Προσωπικά πρώτη μου έννοια ήταν να μην πήζω γιατί το να κάνεις φανταριλίκι στη Μύκονο δεν έχει νόημα αν βλέπεις την πύλη μόνο από τη μέσα μεριά... btw απολύθηκα λίγο πριν τα 30 . Αν από την άλλη μπορείς να κάνεις ζωάρα στο κατσικοχώρι, ειδικά αν είσαι από Αθήνα/μεγάλη πόλη  και πάρεις "προίκα" για την υπόλοιπη ζωή σου κάποιες εικόνες που δεν είχες (όπως εγώ) δεν θα το έλεγα απαραίτητα κακό.
Όσο για τις ηλικίες, κανένα θέμα. Όσο ήθελα να χτυπήσω στα ζόρια μερικά πιτσιρίκια άλλο τόσο ήθελα να το κάνω και σε συνομήλικους. Ο κανόνας λέει πως ναι, θα αντιμετωπίσεις περισσότερες περιπτώσεις που δεν σου ταιριάζουν σε μικρότερους, αλλά μέχρι εκεί... Ίσα-ίσα που θα εκπλαγείς όταν δεις τα ίδια από συνομήλικους ή και μεγαλύτερους.

5
Παράθεση από: "Constantine IC"
Παράθεση από: "petrosp_13"
Οι αστυνομικές και οι στρατιωτικές σχολές είναι πάντα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων
Τίποτα δεν έχει αλλάξει
Λες και υπάρχουν πολλές δουλειές εκεί έξω να περιμένουν τους μαθητές για να φτύσουν τα σώματα ασφαλείας

Συμφωνώ τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι αστυνομικές και στρατιωτικές δημοσιοϋπαλληλίστικες σχολές ποτέ δεν ήταν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. Για την ακρίβεια πέρυσι (πανελλήνιες 2013), στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, ήταν η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και τρίτη η σχολή των Ηλεκτρολόγων του Πολυτεχνείου.

Και ναι εκεί έξω, στην Γη των 510 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, υπάρχουν πάρα πολλές δουλειές που περιμένουν τους μορφωμένους επιστήμονες που έχουν όρεξη να δουλέψουν, έτσι ώστε οι μαθητές (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου το 2006, που πέρναγα σε όλες τις στρατιωτικές σχολές του 2ου και του 4ου επιστημονικού πεδίου) να φτύνουν (με ροχάλα) τα σώματα ασφαλείας.

Δημοσιοϋπαλληλίστικες σχολές διαλέγουν πλέον οι νέοι ψευτορωμιοί, που έχουν κυρίως συντηρητικές απόψεις και ιδέες, χωρίς σοβαρά όνειρα και επιθυμίες (για να μην πω χωρίς καθόλου όνειρα), τους οποίους αν δεν τους απολύσει το ψευτορωμαίικο που δε βγαίνει οικονομικά, σίγουρα θα τους φάει η νέα εποχή που θα αλλάζει γύρω τους με γρήγορους ρυθμούς και αυτοί θα παραμένουν σε συντηρητικές απόψεις.

Υ.Γ.: Στα 510 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, δεν συμπεριέλαβα τις υπόγειες δουλειές (π.χ. εξόρυξη χρυσού κτλ), αλλά ούτε και τα 38 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα της Σελήνης και τα 145 του Άρη. Σε αυτές τις επιφάνειες, έχουν στείλει πολλές αποστολές πάρα πολλές χώρες (όχι μόνο ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία) και σύντομα θα στείλουν (και επίσημα) και επανδρωμένες αποστολές αυτές οι χώρες. Το ψευτορωμαίικο των δημοσίων υπαλλήλων (ρέμπελων) ψευτορωμιών (42, 61: http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/t ... hteiai.htm) αν θα υπάρχει τις επόμενες δεκαετίες, θα φτιάχνει ωραίες ντομάτες και τυριά φέτες.

Είναι προφανές πως δεν έχει τύχει να αναρωτηθείς ποτέ στη ζωή σου "τι διάβολο θα φάω αύριο?". Και να μην σου τύχει. Δεν θα διαφωνήσω με την ουσία όσων λες, αλλά οι καιροί είναι τόσο περίεργοι πια, που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τα κίνητρα του άλλου...

6
Στρατολογικά / Re: φαντάρος στην Σχολή Ευελπίδων
« στις: Δεκέμβριος 22, 2013, 06:17:23 μμ »
Σιγά ρε παιδά, τα παραλέτε.. δεν είναι και τόσο τραγικά ακόμα και αν μείνεις μέσα τέτοιες μέρες. Οι αυστηρότητα των κομπλεξικών εξαντλείται σε αυτους που πρέπει και όχι στους φαντάρους. Τέτοια εποχή το 2009 είχα μείνει μέσα περισσότερες από 25 συνεχόμενες μέρες όταν οι Ευέλπιδες είχαν διακοπές και μετρούσα λιγότερο από μήνα για να απολυθώ. Είναι από τα λίγα μέρη που ακόμα και όταν έχει εμπλοκή τουλάχιστον τρως ανθρώπινα και κοιμάσαι περισσότερο από τα υπόλοιπα στρατόπεδα.

ΔΕΝ προσπαθώ να σας πω πως η ΣΣΕ σε φάση εμπλοκής είναι η καλύτερη μετάθεση στην Αθήνα, ΔΕΝ είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι η χειρότερη. Όταν ακούω πόσο μεγάλη κούραση είναι "να μπαίνεις και να φεύγεις βράδυ" γελάω... το θέμα δεν είναι πόσο μένεις μέσα και πόσες ώρες κάνεις μπάνιο σπίτι σου, αλλά ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ όταν είσαι μέσα...

7
Στρατός Εντός / Re: Φακοι επαφης
« στις: Μάιος 10, 2012, 09:29:55 μμ »
Απλά πάρτε ημερήσιους για τη θητεία. Όποτε γουστάρετε τους πετάτε, όποτε γουστάρετε τους βάζετε.
Ευλαβική προσοχή σε θέμα υγιεινής, μην διανοηθείτε να παίξετε με τέτοια θέματα στο στρατό.

8
Στη θέση σου απλά θα τον έβρισκα μετά να του πω δυο λογάκια... Φιλικά πράγματα..

9
Παράθεση από: "beretas20"
υπαρχει διαφανεια μεταξυ αυτων?

Από τα καλύτερα και αφελέστερα (no offence, ε?) που έχω ακούσει. ΟΧΙ βέβαια.. Μην την ψάχνεις, εκτός και αν έχει ΓΕΡΟ δόντι (που προφανώς δεν έχεις..)

10
Που να δεις αυτός που βρίσκεται στα σκηνάκια πόσο ανούσιο το βρίσκει και τι καντήλια κατεβάζει...
Χαλάρωσε και απόλαυσε την τύχη σου, αυτοί που είναι μέσα τα περνάνε 10 φορές χειρότερα από τους απέξω..

11
Στρατός Εντός / Re: 6 ΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
« στις: Απρίλιος 12, 2010, 10:47:48 μμ »
Γειά σας. Γειά σας. Γειά σας. Γειά σας.
Έχω ένα πρόβλημα και τα λέω όλα 4 φορές. Οι φίλοι μου με φωνάζουν καραβανά.

12
Στρατολογικά / Re: Αρνηση Απολυσης σε στρατευσιμο
« στις: Απρίλιος 12, 2010, 10:45:22 μμ »
ΔΕΝ υπάρχει τέτοια περίπτωση... μπορεί ήδη να δηλώνει πολίτης και να γράφει τους βλάκες κανονικά, εκτός και αν βρουν το όπλο στον... σάκο του.
Να μην αγχώνεται, να μην ψαρώνει (έλεος, απολύεται, ακόμα δεν έμαθε ο ψαράς?) και 5 μέρες είναι μόνο..

13
Στρατός Εντός / Re: 6 ΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
« στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 06:31:25 μμ »
Εδώ είμαστε... γενικά πάντως να ξέρεις πως σε περίπτωση που έχει δυνατότητα να "επιλέξει" ή να "σπρώξει" η Κόρινθος όσο ζωάρα θεωρείται για τους νέους που μπαίνουν (συνήθως είναι ότι καλύτερο ζουν στην θητεία τους), τόσο 666 ουουουου θεωρείται για παλιούς που παίζει να πάνε εκεί.
Οι λόγοι είναι απλοί:
1) Είναι κέντρο νεοσυλλέκτων οπότε πριν έρθουν οι νέοι, μέχρι να πάρουν όπλο και εφόσον φύγουν με μετάθεση η μόνιμη δύναμη (=οι παλιοί που είναι εκεί με ματάθεση) πήζει: όλες οι υπηρεσίες πέφτουν σε αυτούς τους λίγους που μένουν εκεί.
2) Οι εγκαταστάσεις... Από τις πιο παλιές και χάλια στην Ελλάδα, κάποια στιγμή το είχαν κλείσει κιόλας για λίγο λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν (παλαιότητα-βρώμα κλπ.)

Πάντως είναι καλά, μην κολλάς στα μεμονωμένα σημεία που σου επισημαίνω, το γενικό σύνολο είναι σίγουρα +.
ΑΝ (με πολύ μεγάλα κεφαλαία γράμματα) μου έχει μείνει κάτι να θυμάμαι θετικά απ' το τριμπούρδελο που έζησα έναν χρόνο, αυτό είναι η Κόρινθος.

14
Στρατός Εντός / Re: 6 ΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
« στις: Δεκέμβριος 09, 2009, 04:20:05 μμ »
Αν πάει σας παλιός στην Κόρινθο, 2 είναι τα σημεία κλειδιά:

- Η Κόρινθος είναι ζωάρα, υπάρχει γενικά μεγάλη ανοχή (έχουν δει από τους νεοσύλλεκτους..) και πολύ εύκολα προσβάσιμη από Αθήνα με τον προαστιακό που είναι δίπλα. Θα έχουν σχεδόν φιλικές σχέσεις με τα περισσότερα στελέχη όσο δεν υπάρχουν νέοι και όταν έρθουν θα κάνουν τα ψάρια τα πάντα.
- ΑΛΛΑ αν είναι ένοπλος όσο οι νεοσύλλεκτοι δεν κάνουν ένοπλες υπηρεσίες και εφόσον φύγουν με μετάθεση, θα πήξει στη σκοπιά.

Όλα τα παραπάνω αλλάζουν αν παρουσιάζεται στην Μονάδα Επιστράτευσης (που είναι μέσα στο στρατόπεδο της Κορίνθου) και γίνονται μία λέξη: διακοπές.

15
Στρατός Εντός / Re: Απορίες
« στις: Δεκέμβριος 02, 2009, 07:32:03 μμ »
1. Ναι! τυχερέ... (για το 2 μήνες μόνο, μην παρεξηγηθώ!)
2. ΚΑΜΙΑ. Μα καμία όμως...
3. Δεν θα παίξει ΚΑΝΕΝΑ ρόλο. Οι πιθανότητες είναι να πας Χίο αν το ζητήσεις, αλλά ξανασκέψου το. Η Χίος δεν θεωρείται βυσματική αλλά μάυρη.. Και εσύ θα κάτσεις μόνο 2 μήνες, δεν θες να δεις το μέρος που θα πας? ;) Άσε που αν δεν πέσεις στην περίπτωση διοικητή ή δεν έχεις τρόπο να το σπρώξεις δεν θα πάρεις καν διανυκτέρευση για να κοιμάσαι στον φίλο σου. Μόνο σε συγγενή Α βαθμού.
4. ΚΑΜΙΑ.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 14