Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - admin

Σελίδες: [1] 2 3 ... 19
1
Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του COVID 19 στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αναστέλλεται η χορήγηση άδειας ορκωμοσίας 15 ημερών στους νεοσύλλεκτους οπλίτες θητείας, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

Η άδεια θα ληφθεί υπόψη στη συνολική τους υπηρεσία με την απόλυση τους 15 ημέρες ενωρίτερα της καθορισμένης, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής αμέσως μετά την ορκωμοσία τους, οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες θητείας θα λάβουν Φύλλο Πορείας για να παρουσιαστούν στις μονάδες τους.

2
Στρατολογικά / Απ: Aναβολή στρατού
« στις: Μάρτιος 08, 2020, 10:37:45 μμ »
Θα πρέπει να πας στο κοντινότερο φρουραρχείο ή στρατολογικό γραφείο να ζητήσεις αναβολή κατάταξης. Πιθανόν να σε παραπέμψουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Μπορείς να το κάνεις και όταν παρουσιαστείς αλλά για να μην ταλαιπωρηθείς κάντο πριν

3
Όπως ενδεχομένως παρατηρήσατε, το φόρουμ απέκτησε μια εντελώς νέα εμφάνιση καθώς αλλάξαμε το πρόγραμμα (software) βάση του οποίου λειτουργούσε, από phpBB σε SMF.
Έτσι προστέθηκαν, άλλαξαν ή αφαιρέθηκαν λειτουργίες. Κατά τη μετάβαση ενδεχομένως ένας περιορισμένος αριθμός μηνυμάτων και χρηστών πιθανόν να χάθηκαν. Επιπλέον είναι δυνατόν να παρατηρήσετε ορισμένες αλλαγές ή προβλήματα σε διάφορες λειτουργίες. Για να μην υπάρξει καθυστέρηση στη λειτουργία του φόρουμ, κάποιες επιπλέον αλλαγές και λειτουργίες θα ενσωματωθούν στην πορεία.
Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να μας το αναφέρετε είτε με προσωπικό μήνυμα εδώ ή στο webmaster (papaki) thiteia.org
Ευχαριστούμε.

4
Στρατός Ξηράς - Αμυνα / Re: Ομοφυλόφιλοι στον στρατό
« στις: Αύγουστος 30, 2017, 10:47:26 πμ »
Έτσι κι αλλιώς πλέον σχεδόν σε όλα τα στρατόπεδα τα ντουζ είναι ατομικά με κουρτίνα, οπότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, το ίδιο και οι εξετάσεις, είναι πίσω από παραβάν..

5
Η αυτόματη μετατροπή αγγλικών σε ελληνικά απενεργοποιείται με Ctrl + G

6
Στρατολογικά / Re: Απαιτώ την διαγραφή του dioptras
« στις: Ιανουάριος 11, 2013, 11:05:33 πμ »
Εδώ δεν είναι παιδική χαρά, να γράφει ο καθένας ότι θέλει ούτε είναι μέρος για προσωπικές διαφορές του καθένα... Το θέμα κλειδώνει..

7
Πολεμικό Ναυτικό / Re: AUKSISI THITEIAS
« στις: Νοέμβριος 06, 2012, 11:42:32 πμ »
Επειδή το θέμα έχει μπει στο Πολεμικό Ναυτικό, στο ΠΝ είναι έτσι κι αλλιώς δώδεκα μήνες η θητεία..

8
Στρατολογικά / Re: Επίδομα
« στις: Οκτώβριος 17, 2012, 09:25:20 μμ »
Πρακτικά αυτό το επίδομα μάλλον δεν αφορά την πλειοψηφία όσων απολύονται από τις ένοπλες δυνάμεις, διότι πέρα από τις λοιπές προϋποθέσεις αναφέρεται σε παρατεταμένη θητεία ή επανάκληση για μετεκπαίδευση. Ως παρατεταμένη θητεία, επομένως, δε λογίζεται ο χρόνος κανονικής θητείας των στρατευμένων.

9
Στρατός Εντός / Re: Οι Ποινές
« στις: Οκτώβριος 03, 2012, 10:04:31 πμ »
Παράθεση από: "panpol14"
Καλησπέρα.

Εννοώ, αν δηλαδή εγώ είμαι Ανθυπολοχαγός, μπορώ να δώσω σε έναν στρατιώτη φυλακή; Και αν ναι πόσες μέρες;

Μέχρι πέντε μέρες, με την προϋπόθεση ότι θα είσαι διοικητής ή θα εκτελείς χρέη διοικητή υπομονάδας (λόχου κλπ)...

10
Στρατός Εντός / Re: Οι Ποινές
« στις: Σεπτέμβριος 26, 2012, 07:21:33 μμ »
Για να μπορέσει κάποιος να σου ρίξει ποινή πρέπει να έχει ιεραρχική σχέση απέναντι σου, δηλαδή και μόνο ο βαθμός του δεν αρκεί. Πρέπει να είναι για παράδειγμα ο διοικητής του λόχου (ίλης/πυροβολαρχίας), ή ο διοικητής της μονάδας κλπ. Από τον πίνακα που είδες, περισσότερο δώσε βάρος στις δύο τελευταίες στήλες, κράτησης και φυλάκισης.

11
Στρατολογικά / Re: foreas hpatitidas
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2012, 05:16:20 μμ »
Κατά το σχετικό προεδρικό διάταγμα, πάσης φύσεως χρόνιες ηπατίτιδες παίρνουν Ι5...

12
Στρατός Εντός / Re: Βυσματα
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2012, 11:25:37 μμ »
Βεβαίως ο καθένας μπορεί να περνάει όσο μπορεί καλύτερα, αλλά καλό θα είναι να μην είμαστε τόσο προκλητικοί, τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που κάνουν παραμεθόριο σε Έβρο και νησιά και των οποίων οι υπηρεσίες πάνε χάλια....Εξάλλου αν δεν υπήρχαν τα βύσματα μπορεί για όλους οι υπηρεσίες να ήταν καλύτερες....!!!

13
Στρατολογικά / Re: Μεταθέσεις Αξιωματικών
« στις: Σεπτέμβριος 01, 2012, 11:09:23 πμ »
Από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (και τις αντίστοιχες του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας), μετά από τέσσερα χρόνια εκπαίδευσης βγαίνεις πάντοτε ανθυπολοχαγός. Ανάλογα με το όπλο ή το σώμα που θα σε ρίξουν μετά την αποφοίτησή σου, συνήθως τοποθετείσαι για ένα χρόνο σε κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων για να εκπαιδευτείς κι εσύ αλλά και να αποκτήσεις εμπειρία. Αμέσως μετά παίρνεις μετάθεση. Οι μεταθέσεις στους στρατιωτικούς είναι συχνές και σχεδόν πάντα περιλαμβάνουν παραμεθόριο (νησιά ή Έβρο), εκτός αν έχεις μεγάλο βύσμα ή έχεις κάποια σπάνια ειδικότητα...

14
Στρατολογικά / Re: Απορια για στρατο
« στις: Αύγουστος 07, 2012, 09:28:56 μμ »
899 Ευρώ είναι ο βασικός μισθός ανθυπολοχαγού, αν δεν γίνουν επιπλέον περικοπές.
Πριν πας μόνιμος στο στρατό θα πρέπει να ψάξεις καλά τις συνθήκες διαβίωσης, να λάβεις υπόψη σου τα τέσσερα χρόνια σε στρατιωτική σχολή, και όσον αφορά τις Ειδικές Δυνάμεις θα πας εκεί εφόσον επιλεγείς μετά την αποφοίτησή σου από τη σχολή.
Οι μόνιμοι στρατιωτικοί έχουν συχνές μεταθέσεις σε παραμεθόριες περιοχές, και ασφαλώς δεν έχει σημασία αν είναι προστάτες ή όχι, αυτό μετράει για τους στρατιώτες, όχι για τους μόνιμους.

15
Ουσιαστικά δεν είπε τίποτα που να μην είναι γνωστό στους πάντες, ακόμα και σε κάποιον που θα ψάξει στο Google Earth, πολύ περισσότερο σε στρατιωτικούς, με τη χρήση στρατιωτικών δορυφόρων.
Όμως επειδή επισήμως αυτά απαγορεύονται -ακόμα και η αναφορά σε τοποθεσίες μονάδων εντός Ελλάδας απαγορεύεται!- πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφουμε.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 19