Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - BillVasileiadis

Σελίδες: [1]
1
Στρατός Εντός / Απ: Απορία
« στις: Ιανουάριος 09, 2021, 10:02:44 μμ »
Αγαπητέ μου θα πρέπει να ψάξεις πώς θα πάρεις τις απαιτούμενες αναβολές από το στρατό για να οδηγηθείς εν τέλει στην μόνιμη απαλλαγή (Ι5). Φαντάζομαι ότι θα έχεις κάποια σχετική ιατρική γνωμάτευση για την πάθησή σου. Την ημέρα που θα παρουσιαστείς θα πρέπει να έχεις μαζί σου ό,τι έγγραφο έχεις που να αποδυκνείουν το πρόβλημα υγείας σου. Λογικά θα πάρεις αναβολή την ίδια μέρα. Αν κριθεί σοβαρή ασθένεια ίσως και να σε απαλλάξουν από την στράτευση από την αρχή και να μη σου δώσουν αναβολή.

Εύχομαι περαστικά 

2
Στρατολογικά / Απ: Αναβολή Στρατού
« στις: Ιανουάριος 09, 2021, 09:39:45 μμ »
Καλό μου παιδί δε ξέρω σε τί φάση είσαι τώρα και αν πήρες ξανά αναβολή. Ίσως με τις πολλές αναβολές να σε βγάλουν Ι5. Το Ι5 δε φαίνεται πουθενά, θα φαίνεσαι ότι έχεις απαλλαχτεί νόμιμα από το στρατό και τα χαρτιά σου θα ανοίγονται μόνο σε περίπτωση που θέλεις να δουλέψεις σε κάποιο σώμα ασφαλείας, στα οποία δε θα μπορείς να δουλέψεις. Σε όλες τις υπόλοιπες δουλειές (και στο δημόσιο) θα μπορείς να δουλέψεις κανονικά.

Εύχομαι περαστικά

3
Στρατολογικά / Απ: Αναβολή μεχρι 28 ετών
« στις: Ιανουάριος 09, 2021, 09:32:56 μμ »
Λογικά στο site της στρατολογίας (stratologia.gr) ήδη θα φαίνεται ότι είσαι κατανεμημένος στη Β' ΕΣΣΟ Μαρτίου (εφόσον είσαι στο στρατό ξηράς). Δεν έχεις άλλο περιθώριο. Θα είχες δικαίωμα κι άλλης αναβολής εάν έκανες διδακτορικό. Κι εγώ είμαι γεννημένος τον 12/1993 και είχα αναβολή λόγω σπουδών μέχρι τις 31/12/2020. Έκανα διακοπή της αναβολής πριν λίγους μήνες και έχω μπει στην Α' ΕΣΣΟ Ιανουαρίου. 

Σελίδες: [1]