Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Τεχνολογία / Απ: AΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
« Τελευταίο μήνυμα από leisurevesnatours στις Σήμερα στις 12:39:38 μμ »
nice post
2
Πολιτική - Κοινωνία / Απ: στρατιωτική θητεία
« Τελευταίο μήνυμα από Kasey00 στις Οκτώβριος 07, 2021, 04:43:33 μμ »
ακόμα και στη δίαιτα αρκεί να συνδυαστεί με την κατάλληλη τροφή. Εδώ είναι ένα βιντεάκι που ετοίμασα σχετικά με τη μπανάνα vidmate.

Ποια η γνώμη σας για τη μπανάνα - τις θερμίδες και τα σάκχαρα που περιλαμβάνει; Εγώ πιστεύω ότι η μπανάνα είναι φοβερά θρεπτική τροφή
3
Πολιτική - Κοινωνία / Απ: στρατιωτική θητεία
« Τελευταίο μήνυμα από Kasey00 στις Οκτώβριος 07, 2021, 02:42:30 μμ »
ακόμα και στη δίαιτα αρκεί να συνδυαστεί με την κατάλληλη τροφή. Εδώ είναι ένα βιντεάκι που ετοίμασα σχετικά με τη μπανάνα.
4
Αλλες συζητήσεις / Απ: Επιτρέπεται η μπανάνα στη δίαιτα;
« Τελευταίο μήνυμα από Kasey00 στις Οκτώβριος 07, 2021, 02:41:28 μμ »
Οι μπανάνες είναι μια υγιεινή προσθήκη σε μια ισορροπημένη διατροφή, καθώς παρέχουν μια σειρά από ζωτικά θρεπτικά συστατικά και αποτελούν καλή πηγή φυτικών ινών. Αν και η κατανάλωση μπανάνας δεν μπορεί να οδηγήσει άμεσα σε απώλεια βάρους, μερικές από τις ιδιότητες αυτών των φρούτων μπορεί να βοηθήσουν ένα άτομο να μειώσει το φούσκωμα, να ελέγξει την όρεξή του και να αντικαταστήσει τα επεξεργασμένα σάκχαρα https://testmyspeed.onl/.
5
Στρατολογικά / Οπλίτης Ψυχολόγος στον στρατό
« Τελευταίο μήνυμα από Johan στις Οκτώβριος 01, 2021, 01:00:15 μμ »
Γειά σε όλους! Υπάρχει κάποιος ψυχολόγος ο οποίος να είναι τώρα στρατό? Παρακαλώ εάν ναι να επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ πολύ ! (συγγνώμη αν δεν επέλεξα την κατάλληλη θεματολογία)
6
Στρατολογικά / Απαλλαγή
« Τελευταίο μήνυμα από Anonymous612 στις Σεπτέμβριος 26, 2021, 09:38:12 μμ »
Καλησπέρα σας.
Είμαι καινούργιος στην ομάδα.
Ήθελα να ρωτήσω...επειδή γνωρίζω πως γενικά και αόριστα θα πρέπει να μπω Νοέμβριο... γίνεται εγώ κάπως να πάω πιο νωρίς και να καταθέσω τα χαρτιά που έχω για την απαλλαγή μου?
Μου είχαν δώσει στο παρελθόν 2 αναβολές όπου κρατούσαν χρόνο και μου είχαν πει πως στην τρίτη απαλλασομαι...αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να απαλλαχθω κάπως πριν με φωνάξουν.
Έχω όλα όσα χρειάζομαι.
Απλά δεν ξέρω αν γίνεται να τελειώνει πιο νωρίς.
Ευχαριστώ
7
Πολεμική Αεροπορία / 112 ΠΜ - ΦΑΠ Εφέδρου - μετεκπαίδευση
« Τελευταίο μήνυμα από thiteiaz στις Σεπτέμβριος 18, 2021, 10:11:31 μμ »
Σε μία βδομάδα θα είμαι εκεί. Υπάρχει άλλος; Τι καθεστώς επικρατεί; γνωρίζει κανείς τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα, ωράρια κλπ ?
8
Στρατός Εντός / Απ: Re: Μετάθεση σε Τηλεοπτικές Υπηρεσίες Στρατού Αθήνα
« Τελευταίο μήνυμα από Vm11966 στις Σεπτέμβριος 07, 2021, 05:59:52 μμ »
Μόνο τυχαία δεν πηγαίνει κάποιος σε αυτές τις υπηρεσίες,η υπηρεσία στεγάζεται στο κτήριο που είναι η Γ.Υ.Σ ( Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού).

Το θεωρώ κακόγουστο αστείο να ρωτάς για μια από τις πιο βυσματικές υπηρεσίες που υπάρχουν στην Αθήνα και να το παίζεις και ανήξερος..<!-- s:) -->:)<!-- s:) -->

Καλησπέρα,  ξέρουμε τι υπηρεσίες,  εξόδους εχει και πόσο αυστηρά είναι  ;
9
Στρατός Εντός / Απ: Re: Μετάθεση σε Τηλεοπτικές Υπηρεσίες Στρατού Αθήνα
« Τελευταίο μήνυμα από Vm11966 στις Σεπτέμβριος 04, 2021, 07:47:08 πμ »
Καλησπέρα σε όλους,  πήρα μετάθεση για τυς και θέλω να ρωτήσω αν ξέρουμε τι παίζει από υπηρεσίες,  διανυκτερευσεις  και γενικά τι κανεις σε αυτή την υπηρεσία.  Σας ευχαριστώ πολύ.
10
Στρατολογικά / Πολεμική Αεροπορία - Διδακτορικό
« Τελευταίο μήνυμα από akou στις Αύγουστος 25, 2021, 03:03:14 πμ »
Καλησπέρα,
Είμαι 29 ετών και καλώς εχόντων των πραγμάτων τον επόμενο μήνα ξεμπερδεύω με το διδακτορικό, το οποίο σημαίνει, ότι σκέφτομαι να διακόψω την αναβολή για να καταταχθώ στην αεροπορία. Έχω μερικά ερωτήματα και ελπίζω να σας βρίσκω σε καλή σχετικά διάθεση για να με βοηθήσετε, καθώς ακούω πολλά και διάφορα.

1.ΟΚ είναι μια καμπή στη επαγγελματική μας ζωή και πολλοί επιλέγουν να μη το κάνουν είτε φεύγουν κατευθείαν έξω, αλλά το έψαξα για περαιτέρω αναβολή (ακόμη και με τη διάκριση διαπρέποντος επιστήμονος) και κάποια στιγμή, θα χρειαστεί να πας δικαστήριο και να πληρώσεις; Τα χρήματα τα παίρνεις πίσω; Γενικά επειδή θέλω την ησυχία μου, ήταν σημαντικός λόγος που με έκανε να μπω στρατό.
 
2. Μπορείς να είσαι στην αεροπορία, αλλά να συνεχίσεις να βρίσκεσαι και στο παν/μιο; Είμαι Πάτρα και στο εργαστήριο υπάρχει αρκετή δουλειά, μπορώ, να υπηρετώ και στις άδειεις - που λένε ότι είναι περισσότερες στην αεροπορία- να βρίσκομαι στο παν/μιο; Αξίζει κάτι τέτοιο; Έχω ακούσει ότι συνάδελφος πληρωνόταν κιόλας, αν και μου φαίνεται λίγο -εως πολύ- δύσκολο.

3. Το διδακτορικό βοηθάει κάπου; Σε πρώτο βήμα, ασχολούμαι με χημεία υλικών και δε χρώματα, που ξέρω ότι η αεροπορία έχει ενδιαφέρον, μπορώ να μπω σε κάποια ανάλογη ειδικότητα; Το σκέφτομαι και για να περάσει πιο εύκολα ο χρόνος.

4. Επιπλέον, ισχύει ότι με διδακτορικό παίρνεις πιο εύκολα μετάθεση για τη πόλη συμφερόντων; Η πόλη συμφερόντων τί ακριβώς είναι; Μπορώ να δηλώσω στη Λάρισα, όπου είναι η αδερφή μου, και έχω πχ. περισσότερες άδειες ή μονο τη διανυκτέρευση αφορά;

5. Ισχυεί ακόμη και σήμερα (Αύγουστος 2021) ότι αν κάνεις παραμεθώριο, ακόμη και στην αεροπορία, πας 9 μήνες;

6. Ό,τι καλό, από όσους έχουν υπηρετήσει στην αεροπορία, καλοδεχούμενο.

Ευχαριστώ πολύ
Και καλή δύναμη/τύχη σε όλους.
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10