Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Agelos

Σελίδες: [1]
1
Στρατός Εντός /
« στις: Ιούλιος 03, 2007, 09:54:34 μμ »
gia xara...

mipos kaneis kserei ton arithmo tou fek sto opoio anaferetai oti oi ethelontes pairnoun eidiki adeia... exo kapoia provlimata me to proto grafeio nomizo omos oti einai tupiko to thema...

efxaristo!

2
Στρατός Ξηράς - Αμυνα /
« στις: Οκτώβριος 29, 2006, 08:06:53 μμ »
paides deytera 6/11  mpaino kai ego ylikou polemou

exei ypopsi tou kaneis pou einai to stratopaido?

thnx!

3
Στρατολογικά /
« στις: Σεπτέμβριος 29, 2006, 03:58:25 μμ »
thanx a lot.
ως εκ τουτου να ετοιμαζομαι και εγω να γινω ψαρακας :D

4
Στρατολογικά /
« στις: Σεπτέμβριος 28, 2006, 12:19:21 πμ »
Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις δίκιο, μου δώσαν διευκρινίσεις. Ωστόσο αυτές έγιναν προφορικά. Για την ακρίβεια, τι στιγμή που κατέθεσα τα χαρτιά για να κόψω την αναβολή, μου ειπώθηκε  από τον αξιωματικό του στρατολογικού γραφείου ότι μπαίνω Νοέμβριο.

Από μεριάς μου έκανα αυτό που έπρεπε για να μπω Νοέμβριο, με άλλα λόγια έκοψα την αναβολή μου πριν από την 31η Ιουλίου. Απλά τα μόνα που με φοβίζουν είναι τα εξής δυο:
Α. Μήπως υπάρχει ιστορικό κατά το οποίο στην περίπτωση που υπάρχουν πολλοί φαντάροι για μια ΕΣΣΟ, και κατά κάποιο τρόπο κορεστεί η συγκεκριμένη σειρά, το υπουργείο αποφασίσει να “μεταθέσει” κάποιους φαντάρους στην αμέσως επόμενη.
Β. Στην περίπτωση που το σενάριο της (Α) ισχύει, τότε εκείνοι που πιθανότατα “μετατεθούν” θα είναι αυτοί που τελευταίοι – οριακά έκοψαν την αναβολή τους. Εδώ έρχομαι εγώ.

Όπως κατάλαβες φίλε assistant κάπως έτσι δικαιολογείται η ερώτησή μου.

Any comment - help is more than welcome.

5
Παίδες γεια χαρά,

Έκοψα την αναβολή μου στις 30 Ιουλίου 2006. Υπάρχει περίπτωση να μην με καλέσουν να μπω Νοέμβριο άλλα να με βάλλουν για Φεβρουάριο του 2007;

Δεν μου έχει έρθει το χαρτί ακόμα και ανησυχώ...

Thanx in advance!

Σελίδες: [1]