Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - NoobSailor

Σελίδες: [1]
1
Πολεμικό Ναυτικό / Απ: Δ ΕΣΣΟ ΠΝ (ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ)
« στις: Νοέμβριος 04, 2020, 09:59:16 πμ »
Καλά ναι ισχύει αλλά με λίγο Ίντερνετ παλεύεται καλύτερα η φάση :ρ

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κοίταξε, εχτές έμαθα ότι δε θα μας δοθεί άδεια ορκομωσίας, οπότε ίσως να είναι πιο χαλαροί φέτος στην κατάταξη με τα κινητά και να μας τα αφήσουν για να τα έχουμε και μετά στη μονάδα που θα μας στείλουν. Δική μου υπόθεση είναι αυτό, δεν προκύπτει από κάποια πηγή :P

2
Πολεμικό Ναυτικό / Απ: Δ ΕΣΣΟ ΠΝ (ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ)
« στις: Νοέμβριος 03, 2020, 12:41:53 μμ »
Καλησπέρα παιδιά και καλή θητεία εύχομαι!Μια ερώτηση έχετε καμία καλή ιδέα πως να περάσουμε κανένα κινητό της προκοπής μέσα ? :Ρ

Από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να το περάσεις, εξαρτάται από την όρεξη που θα έχει ο άλλος να ψάξει και να ασχοληθεί. Κάποιοι τα έβαζαν μέσα στις κάλτσες πχ, ενώ κάποιοι είχαν πιο ακραία φαντασία και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι δεν κάνουν σωματικό έλεγχο. Κάποιοι είπαν ότι το πέρασαν απλώς στην τσέπη τους και κάποιοι ότι δεν τους το ζήτησαν καν. Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να έχω ένα του 10αρικου μαζί μου και να τους ρωτήσω αν μου επιτρέπουν το smartphone, αλλιώς να το δώσω. Θα αντέξω 2 βδομάδες χωρίς κινητό, δεν υπάρχει λόγος να είμαι με το άγχος μη με δουν να το κουβαλάω.

3
Πολεμικό Ναυτικό / Απ: Δ ΕΣΣΟ ΠΝ (ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ)
« στις: Οκτώβριος 26, 2020, 03:31:05 μμ »
Λοιπόν παιδιά όντως οι προηγούμενοι πήγαν Πόρο υπηρεσιακά το απόγευμα της μέρας που παρουσιάστηκαν. Εκεί στον Πόρο παντός την Δ ΕΣΣΟ την περιμένουν το έλεγαν όλοι οι αξιωματικοί οπότε μάλλον εκεί πάτε και εσείς!!!

Τέλεια!! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

4
Πολεμικό Ναυτικό / Απ: Δ ΕΣΣΟ ΠΝ (ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ)
« στις: Οκτώβριος 18, 2020, 03:07:34 μμ »
Ωραία!! Δεν το ήξερα αυτό. Να και μια θετική ενημέρωση :P

5
Πολεμικό Ναυτικό / Απ: Δ ΕΣΣΟ ΠΝ (ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ)
« στις: Οκτώβριος 18, 2020, 01:15:53 μμ »
Πράγματι, πολλοί το λένε ότι είναι καλύτερα στον Πόρο. Με τα επισκεπτήρια και τις άδειες θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν θα υπάρχουν. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρισκόμαστε σε σχέση με την πανδημία εκείνη την περίοδο. Στην ΕΣΣΟ του Σεπτέμβρη πχ όλα κύλησαν ομαλά, ενώ σε αυτή του Μαρτίου δεν πήραν καν άδεια αρκομωσίας τα παιδιά.

6
Πολεμικό Ναυτικό / Απ: Δ ΕΣΣΟ ΠΝ (ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ)
« στις: Οκτώβριος 18, 2020, 09:47:27 πμ »
Αναφορικά με το sleeping bag, σε άλλο φόρουμ που διάβασα, λένε ότι επιτρέπεται, αλλά να μην πάρεις χειμερινό (μάλλον δε χρειάζεται τόσο ζεστό). Για το πού θα μας πάνε δεν ξέρω. Κι εγώ ψάχνω και ρωτάω παντού, αλλά ελάχιστες είναι οι απαντήσεις που αφορούν το ναυτικό, οι περισσότεροι στα φόρουμ είναι από στρατό ξηράς φαίνεται.

7
Πολεμικό Ναυτικό / Απ: Δ ΕΣΣΟ 2020 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
« στις: Οκτώβριος 15, 2020, 04:02:57 μμ »
Γεια σου φίλε, κι εγώ Δ ΕΣΣΟ στο Κανελλόπουλος είμαι. Σε αυτό το νήμμα γράφει αναλυτικά ένα παιδί τι χρειάζεται. Είναι η πιο πρόσφατη λίστα που έχω βρει. Γενικότερα σε αυτό το forum μπορείς να βρεις τα πάντα.

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%89-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_topic9129_page2.html

Σελίδες: [1]