Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - HK11

Σελίδες: [1]
1
Αλλες συζητήσεις / Λέω για απόδραση Χριστούγεννα
« στις: Νοέμβριος 29, 2018, 01:00:31 μμ »
Είναι και τα Χριστούγεννα μια ευκαιρία για απόδραση.

Δεν ξέρω γιατί αλλά Νοέμβριο νιώθω πάντοτε μια πολύ μεγάλη κόπωση. Έχει τρία χρονάκια που καθιέρωσα τις αποδράσεις κατά τις γιορτές και ήδη, όταν μπαίνει ο Νοέμβρης, αρχίζω και ονειρεύομαι ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς. Άλλες φορές στην Ελλάδα, η οποία είναι γεμάτη όμορφη μέρη, κι άλλες φορές σε χώρες του εξωτερικού. Πέρσι πήγα στην Λιθουανία η οποία είναι ένα όμορφο Ευρωπαικο κρατος. Δεν ειδα αλλον ελληνα εκει, νομίζω πως δεν ειναι προορισμός που συνηθίζεται από την χώρα μας. Φέτος είπα να δω κάτι διαφορετικό να πάω σε καμιά χώρα της μεσογείου κι ήδη έκλεισα μια μικρή απόδραση για =https://el.wikipedia.org/wiki/ΛισαβόναΛισαβόνα. Νομίζω πως κι αυτός δεν είναι προορισμός που συνηθίζεται ιδιαίτερα από Έλληνες.

Ταξιδάκια, αποδράσεις, λίγα ψώνια, ένα διαφορετικό πιάτο να φας, τα χρειαζόμαστε. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα χρήματα να καθόμασταν περισσότερο. Μετράω μέρες σαν φαντάρος.

Σελίδες: [1]