Το διαδίκτυο παντού και πάντα

  • 0 replies
  • 3611 views
*

Αποσυνδεδεμένος admin

  • *****
  • 377
  • +0/-0
    • Προφίλ
    • http://www.thiteia.org
Το διαδίκτυο παντού και πάντα
« στις: Απρίλιος 06, 2006, 09:57:43 πμ »
Αναλογιζόμενος κανείς το τι μπορεί κάποιος να βρει πλέον στο διαδίκτυο δεν είναι παρά να "εκστασιάζεται". Ο όρος ίσως φανεί λίγο υπερβολικός αλλά ας πάρουμε για παράδειγμα τα στρατιωτικά ζητήματα.

Πριν από μία δεκαετία ήταν σχεδόν αδύνατο για τον οποιοδήποτε να βρει πληροφορίες για τον στρατό. Οι στρατεύσιμοι δεν ήξεραν βασικά δικαιώματα και υποχρεώσεις τους. Όταν πριν από έξι χρόνια, το 2000, δημιουργήθηκε το site της ΘΗΤΕΙΑΣ ήταν το μοναδικό σχεδόν στο είδος του, καθώς οι μόνες άλλες πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες ήταν μόνο από τις επίσημες ιστοσελίδες του ΥΕΘΑ και του ΓΕΣ/ΓΕΑ/ΓΕΝ.

Από τότε, βέβαια έχουν δημιουργηθεί πολλά, και αξιόλογα site, άλλα εστιασμένα σε συγκεκριμένα ζητήματα, άλλα με συγκεκριμένη θέση (για παράδειγμα το site των ΟΜΗΡΩΝ με σαφή θέση εναντίον της στρατιωτικής θητείας) ενώ πρόσφατα είδαμε ένα πολύ ωραία blog το οποίο και σας συνιστούμε: το fantaros.net το οποίο αποτελεί ένα ζωντανό ημερολόγιο θητείας μιας ομάδας φαντάρων που αυτή τη στιγμή υπηρετεί τη θητεία της.

Εμείς όμως εξακολουθούμε να είμαστε εδώ, πιο ανανεωμένοι και ζωντανοί από ποτέ. Δεχόμαστε όλες τις απόψεις, καθώς σκοπός μας είναι η αντικειμενική ενημέρωση και πληροφόρηση αλλά και να αποτελέσουμε ένα γόνιμο βήμα διαλόγου και προβληματισμού...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από admin »
Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τη στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα.
ΘΗΤΕΙΑ - http://www.thiteia.org
Συζητήσεις - http://forum.thiteia.org
E-mail: <a href=\"mailto:thiteia@thiteia.org\">thiteia@thiteia.org[/url]