Το καραγκιοζιλίκι του Κολωνακίου.!.

 • 2 replies
 • 4031 views
*

Αποσυνδεδεμένος dimig

 • *****
 • 150
 • +0/-0
  • Προφίλ
Το καραγκιοζιλίκι του Κολωνακίου.!.
« στις: Μάρτιος 26, 2009, 10:03:44 μμ »
Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως

και ο αρχηγός της αστυνομίας

"έσπασαν" και ρήμαξαν το Κολωνάκι.Το καραγκιοζιλίκι του Κολωνακίου

και οι τραγικές συνέπειές του.

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας και όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε, τόσο το καλύτερο για εμάς. Ελάχιστοι μήνες πέρασαν από τα θλιβερά "Δεκεμβριανά", που έβαλαν φωτιά στο κέντρο της Αθήνας και ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα ανάλογο φαινόμενο —έστω και μικρότερης κλίμακας—. Ακόμα αποκαθίστανται οι προηγούμενες ζημιές και ξαφνικά προέκυψαν νέες. Με την επιδρομή στο Κολωνάκι γίναμε μάρτυρες γεγονότων, τα οποία αψηφούν τη λογική. Τη λογική ακόμα κι αυτών που επιδίδονται σε τέτοιου είδους καταστροφικές ενέργειες. Μιλάμε δηλαδή για παράλογα πράγματα. Ακόμα και το "αντάρτικο" πόλεων έχει κάποια λογική, την οποία πρέπει να τη σέβονται αυτοί οι οποίοι επιδίδονται σ' αυτό και βεβαίως θέλουν ν' αποφύγουν τη σύλληψη. Μια λογική, η οποία στη περίπτωση του Κολωνακίου έδειξε με τον πιο "εκκωφαντικό" τρόπο την απουσία της.

Δεν είναι δυνατόν να γίνεται μια τέτοια καταδρομική "επίθεση" μέρα μεσημέρι στην πρωτεύουσα ενός οργανωμένου κράτους. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην πιο απίθανη "Μπανανία" της υποσαχάριας Αφρικής. Δεν συμβαίνουν, όχι επειδή δεν το επιθυμούν οι "καταδρομείς" της αναρχίας και του χάους, αλλά επειδή δεν υπάρχει η μαθηματική πιθανότητα να επιτύχουν τον στόχο τους, χωρίς να συλληφθούν. Απλά πράγματα. Όταν έχεις ως πρόθεσή σου να προβείς σε ενέργειες, οι οποίες αποσκοπούν αποκλειστικά στην πρόκληση υλικών καταστροφών, πηγαίνεις στη λιγότερο αστυνομευμένη περιοχή και όχι το αντίθετο...........

http://www.eamb.gr/new_text/kolonaki.htm
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »


*

Αποσυνδεδεμένος airman_style

 • *****
 • 86
 • +0/-0
  • Προφίλ
Re: Το καραγκιοζιλίκι του Κολωνακίου.!.
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 29, 2009, 08:39:07 μμ »
Παράθεση από: "dimig"
Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως
Δεν είναι δυνατόν να γίνεται μια τέτοια καταδρομική "επίθεση" μέρα μεσημέρι στην πρωτεύουσα ενός οργανωμένου κράτους.
http://www.eamb.gr/new_text/kolonaki.htm

Ενός τι? Μπουάχαχαχαχαχα!

Καλά, σοβαρά τώρα, αυτό περίμενες για να καταλάβεις οτι ούτε καν μπανανία δεν είναι η χώρα?

Όσο για την ουσία, το κράτος μας ****** καθημερινά με χίλιους δύο τρόπους, οι τράπεζες το ίδιο, οι δημ. υπηρεσίες επίσης, οι οργανισμοί κοινής οφέλειας μας κλέβουν διαρκώς (όταν δεν ξεπουλιούνται) και κανένας δεν μιλάει. Και πρέπει να στεναχωρηθούμε και να μιλήσουμε επειδή κάηκε το ΖΑΡΑ στο κολονάκι? Sorry but no.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »

*

Αποσυνδεδεμένος Albert07

 • *
 • 1
 • +0/-0
  • Προφίλ
Re: Το καραγκιοζιλίκι του Κολωνακίου.!.
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 06, 2015, 10:59:58 πμ »
Εκτός από τους ρομαντικούς, που "βλέπουν" ό,τι τους αρέσει και τους αφελείς, που δεν "βλέπουν" τίποτε, όλοι οι υπόλοιποι είναι αδικαιολόγητοι, όταν δεν "βλέπουν" αυτά τα οποία πραγματικά συμβαίνουν. Ένα φαινόμενο, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να το "δουν" σήμερα οι Έλληνες και να το ερμηνεύσουν στην πραγματική του βάση είναι και η τρομοκρατία. Από την τρομοκρατία, όπως αυτή "εκφράζεται" σήμερα —υποτίθεται στο όνομα των συμφερόντων τους—, ζημιώνονται και πρέπει να καταλάβουν ποιοι "κερδίζουν" από αυτήν.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »