x-g σύμφωνα με τη δική μου πείρα στο θέμα, ναι μεν ο στρατός είναι είναι αγγαρεία από μόνος του, είναι ανούσιος κλπ αλλά προσπάθησε να δεις τα λίγα θετικά που έχει για να νοιώσεις καλύτερα...
θα ακούσεις πράγματα από τον φίλο σου που δεν στα έχει ξαναπεί πότέ...
θα μάθει να συμβιβάζεται σε καταστάσεις που δεν του αρέσουν τόσο...αυτό μπορεί να μην ισχύει για σας αλλά στην δική μου περίπτωση μέτρησε πολύ γιατί ο φίλος μου ήταν λίγο έως πολύ καλομαθημένος και έπρεπε να μάθει πως είναι να ζορίζεσαι και να κάνεις πράγματα που δεν γουστάρεις ή να τρως φαγητά που δεν σου αρέσουν...
γνωρίζουν κόσμο πολύ και διαφορετικό...τους κάνει καλό να γνωρίζουν πολλών ειδών ανθρώπων...και αλλα...
προσπαθήστε να δείτε τα θετικά όποια και είναι αυτά γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψετε...!!! φιλιά!
Να σου πω την αλήθεια ήδη βλέπω αλλαγή στη συμπεριφορά του και του το είπα...και μένα ο δικός μου κακομαθημένος είναι!!!Πιστεύω ότι όντως αλλάζουν πράγματα στην ψυχολογία τους πραγματικά,γιατί μαθαίνουν σε άλλο τρόπο ζωής,συμβίωσης,κλπ.Θα δείξει...
Εσείς περάατε τα δύσκολα,εγώ μάλλον σε μια βδομάδα που θα μάθουμε και που θα πάει...Ελπίζω μόνο όπου και να πάει να είναι για λίγο και μετά να έρθει κάπου κοντά...
Ευτυχώς μιλάμε συχνά στο τηλ...Νόμιζα δε θα μπορούσαμε να μιλάμε,αλλά εντάξει είναι...Πάλι καλά...
Πάντως ακόμη χαλαρή είμαι,μάλλον επειδή ξέρω ότι σε καμιά βδομάδα θα τον δω..Σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση...Τα λέμε...