Παιδιά καλησπέρα,
Είμαι από Θεσσαλονίκη και 8/3 παρουσιάζομαι ΚΕΥΠ Λαμίας. Θα ήθελα να παραθέσω ορισμένους προβληματισμούς - απορίες μου για εκ των προτέρων οργάνωση, όποιος γνωρίζει κάτι από εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ, για αυτό ευχαριστώ εκ των προτέρων!
1) Έχω ακούσει πως είναι κάπως πιο χαλαρό και όχι πολύ απαιτητικό στρατόπεδο. Εξακολουθεί να ισχύει;
2) Σχετικά με το θέμα του ύπνου, με πληροφόρησαν πως οι κουβέρτες στο θάλαμο δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και πως οι ενημερωμένοι φαντάροι φέρνουν συνήθως υπνόσακο μαζί τους, παρότι τυπικά απαγορεύεται. Στο ΚΕΥΠ τι ισχύει; Να φέρω ή παίζει να βρω τον μπελά μου; (πχ κυρώσεις)
3) Επίσης, επιτρέπεται να έχεις βιβλία μαζί σου; Είμαι ακόμα φοιτητής και ίσως χρειαστεί να πάρω μαζί μου κάνα σύγγραμμα για εξετάσεις αργότερα, ώστε να κρατώ επαφή..
4) Κάτι τελευταίο: ντουλαπάκια για να τοποθετούμε τα προσωπικά μας είδη θα έχουμε μέσα στο θάλαμο, ή ό,τι έχουμε το αφήνουμε μέσα στους σάκους μας;