καλησπερα και απο μενα...δηλαδη ρε παιδια αν αυτο ηταν κατασκηνωση τοτε στην θηβα που κανανε βημα και παρελαση για πρωτη φορα 1 βδομαδα αφοτου μπηκανε στο κεντρο τι ειναι?
:shock:
δεν ξερω αν εχει αλλαξει διοικητης ταγματος η κεντρου η δεν ξερω και γω τι σε σχεση με προηγουμενες εσσο αλλα μονο χυμειο δεν ειναι το κευπ απο την εμπειρια μου..μας γαμησαν στην παρελαση λες και τιμωμενο προσωπο θα ηταν ο ομπαμα και στο τελος πηραμε τα 3 μας για τιμητικη....αυριο επιστρεφουμε και ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα αλλαξει η συμπεριφορα της μειοψηφιας των αξιωματικων που την εχουνε δει ραμπο εκει μεσα και γκαριζουν σαν τα σκυλια...
οσο για το παλικαρι που αστειευτηκε με τον τραυματισμο του φανταρου που εσκασε κατω με το κεφαλι ευχομαι να τον βρουν τα ιδια και χειροτερα το συντομοτερο δυνατο :hello :twisted: :twisted: :twisted:
τα λεμε μεσα αγαπουλες!! PDT_Armataz_01_06
Ακριβώς όπως τα λες αδερφέ
Το ότι πήραμε όπλο από την 7η μέρα, ενώ δεν έχει γίνει σχεδόν πουθενά, τι σημαίνει;
Ας μου πει κάποιος που θεώρησε το ΚΕΥΠ χυμείο, πόσες ώρες έκατσε χωρίς να κάνει τίποτα αυτές τις 2 βδομάδες, πλην ΣΚ
Κι όταν λέω τίποτα, εννοώ να μην νυστάζει και να πέφτει σαν ξερός (μεσημέρι)
Εννοώ να έχει ώρα ελεύθερη και να σκέφτεται τι να κάνει για να σκοτώσει την ώρα του
Εγώ δεν θυμάμαι τέτοια ώρα
Ακόμα και το βράδυ που υποτίθεται ότι παίζει ξεκούραση, όλοι τρέχουν να προλάβουν να κάνουν κανά μπάνιο, να ξυριστούν, να βάψουν κανένα άρβυλο
Κι όλα αυτά σε ατελείωτες ουρές