επειδη απο οτι βλεπω κανεις δεν απαντησε θα το κανω εγω.
πρωτον οι ειδικοτητες ειναι τυπικης σημασιας, θα κανεις τρεις εβδομαδες εκπαιδευση και μετα θα κανεις ολα τα υπολοιπα που κανουν και οι αλλοι φανταροι (σκοπιες-καθαριοτητες-αγγαριες). Οι οδηγοι που λες και αυτοι ψιλοτυχαια γινονται, εγω ειχα διπλωμα αυτοκινητου 10 χρονια και δεν με κανανε οδηγο αλλα τυφεκιοφορο
δευτερον ασχετα με την ειδικοτητα προσπαθησε να καβατζωθεις σε καποιο γραφειο
τριτον κυπρο αμα υπηρετεις 9μηνο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σε στειλουνε και εχω ακουσει οτι εκει παιζει μεγαλο ρολο η παλαιοτητα αλλα δεν υπηρετησα εκει και δεν ξερω
τεταρτον στα φυλακια ειναι καλυτερα επειδη ειναι πιο απομονωμενα οποτε δεν εχεις πολλα στελεχη πανω απο το κεφαλι σου, αλλα αμα δεν υπαρχουν πολλοι στρατιωτες για τις υπηρεσιες πεφτει μεγαλη εμπλοκη, εγω εκανα 31 σερι σκοπιες
πεμπτον σορυ κιολας αλλα ψεματα σε ειπε, μπορει να σε βαλει τις φωνες αλλα απαγορευεται οχι να σε κλωτσησει αλλα εστω και να σε ακουμπησει ο οποιοσδηποτε. Οι διαταγες πρεπει να εκτελουνται αρκει να μην προσβαλουν την αξιοπρεπεια σου :wink:
για ξυρισμα η καλυτερη ωρα ειναι η το βραδυ πριν κοιμηθεις, η να βαζεις ρολοι κανα 10 λεπτο πριν το εγερτηριο. Οσο για τους μαλακες που λες, δυστυχως δεν μπορεις να τους αποφυγεις, ειναι σαν να λεμε οτι συγκατοικεις με καποια ατομα που δεν χωνευεις, οσο και να μην το θελεις θα τα βλεπεις συνεχεια μπροστα σου