Παιδια και γω συμφωνω πανω κατω με αυτα που γραφει το παιδι για το διδυμοτειχο.Εγω περασα ενα μηνα με αποσπαση στο Α/Α Καρπαθου και εχω να πω τα εξης..
1.Εγκαταστασεις πολυ καλες,χτισμενες το 2003.Θαλαμοι Σμηνιτων με ντουλαπες σαν αυτες που εχουμε σπιτι.ΚΨΜ με γιγαντοοθονη και καναπεδες.
2.Φαγητο πολυ καλο...κοτοπουλο αλα κρεμ,πιτσα,σουβλακια με πιτες και πατατες τηγανητες και αλλα τετοια...Γεια σου Μαζωνακη...
3.Σχετικα με τα οφφ τους παιζει 20 μερες στην Καρπαθο και μετα 10 μερες ΟΦΦ για τους παραμενοντες,δηλαδη οσους δηλωσουν να κανουν ολη την θητεια στην καρπαθο.Πολλοι βεβαια δηλωνουν παραμενοντες και τους παιζει 20-10 και στο 3μηνο πανω ή 4μηνο βαζουν βυσμα και περνουν μεταθεση εκει που θελουν και τους αρχιζει ο Δικας στα καντυλια...χαχα...!Οσοι δεν δηλωσουν παραμενοντες τους παιζει 30-7.Οταν λεμε 20 ή 30 μερες στην Καρπαθο δεν εννοουμε 20 μερες μεσα στο στρατοπεδο...καθε 2-3 μερες υπαρχουν εξοδοι και αν εχει κοσμο τους παιζει και 1-1 με τις εξοδους.Το καλοκαιρι ειναι σουπερ βεβαια...αλλα τον χειμωνα δεν εχει και τιποτα να κανεις στο νησι...περιμενεις απλα να περασουν οι μερες και να παρεις το C-130 του νοτιου δρομολογιου και να φυγεις...
Καλα...οσο για το κλιμα που επικρατει στην μοναδα δεν εχω να πω και πολλα...μια παρεα ημασταν ολοι...μονιμοι και στρατευσιμοι...εκτος απο 1-2 ατομα που τα θελανε ολα στην εντελεια και προβλεπε ολοι οι υπολοιποι ηταν χυμειο...