Πληροφορίες για θητεία μετά απο διδακτωρικό

  • 0 replies
  • 1015 views
*

Αποσυνδεδεμένος pavas

  • *
  • 1
  • +0/-0
    • Προφίλ
Πληροφορίες για θητεία μετά απο διδακτωρικό
« στις: Αύγουστος 26, 2019, 11:11:40 μμ »
Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα, εάν δυνατόν, να μάθω μερικές πληροφορίες για την θητεία μου.

Προς το παρόν τελειώνω το διδακτωρικό μου στο εξωτερικό και αναμένω να έχω καταθέσει κοντά στα τέλη της άνοιξης 2020. Ο σκοπός και το κύριο μέλημα μου είναι να εκπληρώσω την υποχρέωση μου στην χώρα αλλά και να μην σπαταλήσω τον χρόνο μου κατά την διάρκεια (καλό αστείο ε;) για να μήν τραυματιστεί πολύ η επαγγελματική μου σταδιοδρομία όταν απολυθώ. Τώρα με την πιθανότατη αύξηση της θητείας με προβληματίζει λίγο περισσότερο. Μερικές ερωτήσεις λοιπόν:

1)   Με το που πάρω τα χαρτία μου (μετάφραση, επικύρωση κτλ) πόσο γρήγορα μπορώ να διακόψω την αναβολή μου και να ενταχθώ;
2)   Από προσωπική και επαγγελματική άποψη αξίζει να μπώ δόκιμος αξιωματικός; Αν μπορώ να μάθω κανένα δυό πράγματα από την σχολή και να μήν είμαι κολλημένος στο στρατόπεδο όλη την ώρα για να μπορώ κάνω μερικά δικά μου πράγματα εκτώς στρατού δεν θα με πίραζε τόσο μερικοί μηνες παραπάνω. Αλλά θέλω να ξέρω αν θα έχω την ευκαιρία να είμαι παραγωγικός.
3)   Μπορώ να μαζέψω τις άδειες μου και να απολυθώ νωρίτερα;
4)   Έχω διπλή υπηκοότητα, μπορώ να βγώ από την χώρα με το άλλο διαβατήριο αν έχω άδεια και έγκρυση για επαγγελματικούς λόγους; (μπαααα...)
 
Έχω σκοπό να τηλεφωνήσω και την στρατολογία αλλά ήθελα να δώ αν μπορόυσα να πάρω μερικές πληροφορίες πρίν.

Ευχαριστώ πολύ!