Τώρα είναι Τρί 07 Σεπ, 2010 11:44

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Κανόνες Δ. Συζήτησης

Παρακαλούμε διαβάζετε τους κανόνες του φόρουμ και κάθε δημόσιας συζήτησης πριν αποστείλλετε νέο θέμα ή απαντήσετε σε ήδη υπάρχον.
Εν συντομία: 1) Δε βρίζουμε, δε συκοφαντούμε άλλους χρήστες 2) Δεν γράφουμε άσχετα πράγματα σε άσχετα θέματα, δεν γράφουμε το ίδιο πράγμα σε διαφορετικές θεματικές ενότητες 3) Χρησιμοποιούμε την Αναζήτηση γιατί αυτό που θέλουμε να ρωτήσουμε μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί 4) Γράφουμε ελληνικά και όχι Greeklish, είναι κουραστικά, δυσκολεύουν τις αναζητήσεις, και την καταχώρηση των θεμάτων σε μηχανές αναζήτησης. Μηνύματα σε greeklish διαγράφονται χωρίς άλλη ειδοποίηση
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΩΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΩΝ.

Σελίδα 8 από 8 [ 118 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: 123 ΠΤΕ Τατόι
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 06 Φεβ, 2010 14:57 
Νέος

tg_gr έγραψε:
Ε; Ποιές άλλες μονάδες ρε φιλαράκι; Τι π@π@ριές γράφεις και παραπληροφορείς τον κόσμο;

Ε συγνώμη κιόλα αλλά μου τα είχε πρήξει ο φίλος...
Θέλει σόνι και καλά να μας πει ότι Ελευσίνα είναι καλύτερη μονάδα...
Προφανώς στην ερώτηση ποιος κάνει τις σκοπιές τα ΣΚ η απάντηση δεν είναι οι άλλες μονάδες...
Είναι απλά μαθηματικά όμως...
Με 10 υπηρεσίες το μήνα άντε να κάνεις ένα ΣΚ και ένα Σ ή Κ σε όλο τον μήνα...και μάλιστα με άμεση προτεραιότητα να μη διπλώσεις ποτέ εάν αυτό είναι δυνατόν...
Όταν γράφω κάτι αληθές (όπως όλα τα προηγούμενα) και συνεχώς πετάγεται το παληκάρι με αφορισμούς και ειρωνικές ερωτήσεις τότε φτάνω κι εγώ στα όριά μου
Για να μην τραβήξω άλλο το θέμα δε συμμετέχω άλλο στη διαδικασία για να μη νομίζει κανείς τίποτα
Στο κάτω κάτω της γραφής εμείς τραβάμε θητεία ενώ το παληκάρι όπως λέει απολύθηκε...
Προς αποφυγή λοιπόν παρεξηγήσεων αποχωρώ και όποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι ας στείλει PM

Χωρίς σύνδεση
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 06 Φεβ, 2010 15:00 
Νέος

rpdnick έγραψε:
(αστο παληκαρι να κανει το κομματι του φιλε μου....αλλωστε ειναι κλασσικη πρακτικη σ αυτο το forum ..βλεπε thread ΣΔΑΜ στο ναυτικο ,CIS Κυριτση κλπ.....ακου οι αλλες μοναδες)

Ε ρε φίλε μας έπρηξες....ότι έχω γράψει ισχύει και ρώτα όποιον θες...
Εσύ έχεις προφανώς κόλλημα εναντίον του Τατοίου λες κι εμείς πληρωνόμαστε για να λέμε ότι λέμε...
Στην τελική μια χαρά είναι τώρα τα πράματα κι αν ισχύουν οι φήμες για 1000+ άτομα στη νέα σειρά από Δευτέρα τότε γεια σας και χαρά σας!
Ψέμματα δεν είπα πουθενά εκτός από την τελευταία απάντηση για τις άλλες μονάδες που ακόμα και τα σαλιγκάρια καταλαβαίνουν ότι είναι σαρκαστική...

Χωρίς σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 06 Φεβ, 2010 15:03 
Νέος

rpdnick έγραψε:
"το σκ αν δεν εχεις υπηρεσια ειναι off.αν εχεις υπηρεσια πας κατσιμιδι" αλλο αυτο και αλλο το αλλο παληκαρι που λεει οτι ολα τα σκ ειναι off αυτο λεμε !!Εσυ μια χαρα τα λες αλλος δεν τα λεει καλα !!

ρε φίλος μήπως είσαι Βητάς καμμένος (ως μικρότερη σειρά μη ευνοημένη) και απλά ζηλεύεις;
να το χαλαρώσουμε λίγο το θέμα γιατί χόντρυνε και φταίω ΚΑΙ εγώ σ αυτό...
:) :)

Χωρίς σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 06 Φεβ, 2010 15:37 
Στρατηγός

Ειμαι λελε για την ακριβεια,απλα επειδη οι υπερβολες ειναι ασχημο πραγμα ρε μαν γιαυτο το χοντραινουμε καμια φορα και λιγο...Για παραδειγμα....Ενω μεχρι προχθες προετρεπα τον κοσμο να σκασει 112 ,τωρα που πηγα για το χαρτι εμαθα οτι σκοπευουν να κοψουν τις αδειες απολυσης απο δω και περα (δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινει αλλα πολυ πιθανο) οποτε πλεον θα αλλαξω κ εγω αυτα που λεω...Αλλα εφοσον ο καθενας ειναι εκει που ειναι και κανει αυτο που κανει,οι υπερβολες δε βοηθησαν ποτε,θα το χεις δει και σε συ σε αλλα τοπικ αν διαβαζεις γενικα..Οι πολλοι ή λιγοι που μπαινουν εδω και διαβαζουν πολλες φορες "κρεμονται " απο τα χειλη μας οποτε καποια πραγματα ειναι κριμα να τα λεμε ακομα και για χιουμορ...!!Τελος του "θεματος " και μακρια απο 112/ΜΕΕΠ συμφωνα με τα νεωτερα :)

04/05/09-28/05/09 1η ΜΕΝ-Α2
12/06/09-7/07/09 ΚΕΔΑ/Ζ
8/07/09-4/02/10 112 ΠΜ/ΜΕΕΠ
Σε σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 06 Φεβ, 2010 16:46 
Νέος

rpdnick έγραψε:
Ειμαι λελε για την ακριβεια,απλα επειδη οι υπερβολες ειναι ασχημο πραγμα ρε μαν γιαυτο το χοντραινουμε καμια φορα και λιγο...Για παραδειγμα....Ενω μεχρι προχθες προετρεπα τον κοσμο να σκασει 112 ,τωρα που πηγα για το χαρτι εμαθα οτι σκοπευουν να κοψουν τις αδειες απολυσης απο δω και περα (δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινει αλλα πολυ πιθανο) οποτε πλεον θα αλλαξω κ εγω αυτα που λεω...Αλλα εφοσον ο καθενας ειναι εκει που ειναι και κανει αυτο που κανει,οι υπερβολες δε βοηθησαν ποτε,θα το χεις δει και σε συ σε αλλα τοπικ αν διαβαζεις γενικα..Οι πολλοι ή λιγοι που μπαινουν εδω και διαβαζουν πολλες φορες "κρεμονται " απο τα χειλη μας οποτε καποια πραγματα ειναι κριμα να τα λεμε ακομα και για χιουμορ...!!Τελος του "θεματος " και μακρια απο 112/ΜΕΕΠ συμφωνα με τα νεωτερα :)

Λοιπόν αυτό που λες για τις άδειες το άκουσα κι εγώ απο παληκάρι που είναι Ελευσίνα...
Αν το κάνουν θα είναι σκανδαλώδες και παράνομο καθώς οι τρεις μέρες ανά δίμηνο είναι θεσμοθετημένες...πρέπει να υπάρχει υπουργική απόφαση για να αλλάξει και είναι θέμα που μας αγγίζει όλους
Δε νομίζω να φτάσουν μέχρι εκεί και δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θέλουν να το κάνουν
Άσε που αν το κάνουν εκεί, θα το κάνουν παντού
Όσον αφορά το προηγούμενο θέμα το οποίο θεωρώ επίσης λήξαν, συμφωνώ ότι με το να αφήσω να εννοηθεί ότι τα ΣΚ τα κάνουν οι άλλες μονάδες, έστω και χάριν αστεισμού, ήταν κακή επιλογή.
Αναμείνατε από Δευτέρα νεώτερα για τη νέα σειρά στην Τρίπολη...
Και καλός πολίτης...

Χωρίς σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 06 Φεβ, 2010 20:25 
Στρατηγός

Απλα θα την δινουν σπαστα καθε μηνα δε θα την ακυρωσουν τελειως αλλα θα ειναι υποχρεωμενος ο φανταρος να την ξοδευει....εφοσον δε θα μπει και β εσσο λογω των εποπ παντως για τους 2010 γενικα θα ειναι ψιλοζορικα τα πραματα

12/06/09-7/07/09 ΚΕΔΑ/Ζ
Σε σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί 09 Φεβ, 2010 10:54 
Νέος

rpdnick έγραψε:
Απλα θα την δινουν σπαστα καθε μηνα δε θα την ακυρωσουν τελειως αλλα θα ειναι υποχρεωμενος ο φανταρος να την ξοδευει....εφοσον δε θα μπει και β εσσο λογω των εποπ παντως για τους 2010 γενικα θα ειναι ψιλοζορικα τα πραματα

Έχω διαβασει τη σχετική εντολή από το ΓΕΑ...Αυτό που αναφέρει (θα το ξανακοιτάξω σύντομα για τσεκάρισμα) είναι πως θα πρέπει ο Σμτης να έχει πάρει τη μισή άδεια τουλάχιστον δύο μήνες πριν τη λήξη της θητείας του...Πουθενά δε λέει να την παίρνει σπαστά. Αν κάποιος αρνηθεί να το κάνει είναι δικαίωμά του...

Χωρίς σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί 09 Φεβ, 2010 11:44 
Στρατηγός

ξερεις ομως πολλες φορες πως παει αυτη η ιστορια με τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις....

12/06/09-7/07/09 ΚΕΔΑ/Ζ
Σε σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ 03 Μαρ, 2010 0:52 
Νέος

έρχεται μήπως κανείς με απόσπαση για την παρέλαση;

Χωρίς σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ 03 Μαρ, 2010 17:57 
Έμπειρος

Σήμερα είδα πολλούς φαντάρους στη πύλη. Άκουσα οτι θα κάνουν σκοπιές κανονικά... Δεν είμαι σίγορος όμως!

31.08.2009 -- 09.10.2009 124ΠΒΕ Τρίπολη, 1η ΜΕΝ
09.10.2009 -- 31.05.2010 Σχολή Ικάρων, Δεκέλεια
Χωρίς σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 20 Μαρ, 2010 1:40 
Νέος

Μπα που να μην ερχόντουσαν ποτέ για την παρέλαση...χειρότερα γίναμε!

Χωρίς σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί 20 Απρ, 2010 15:19 
Ψαρούλης

Kalispera!
an kserei kapoios as grapsei poios einai dioikitis tis 123pte kai poios proswparxis.

euxaristw!

Χωρίς σύνδεση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 18 Ιουν, 2010 17:52 
Νέος

παιδιά καμιά καλή ειδικότιτα/μονάδα που να παίζει καλά, να κοιμάσαι πολλά βράδια σπίτι; (για άοπλο)

Χωρίς σύνδεση

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 Σελίδα 8 από 8 [ 118 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Παρόμοια Θέματα
ΔΑΕ (ΤΑΤΟΙ)
Δ. Συζήτηση: Πολεμική Αεροπορία
Συγγραφέας: mr wrinkles
Απαντήσεις: 0
Υπηρεσίες στο Τατόι
Συγγραφέας: geo
Απαντήσεις: 9
Τραπεζοκόμος με μετάθεση για Τατόι
Συγγραφέας: TRAPEZOKOMOS