|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
alexioakim
|
Θέμα δημοσίευσης: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Σάβ 16 Μάιος, 2009 11:48 |
|
|
Απ' ότι ξέρω πρέπει να έχω αγοράσει ή να έχω αρκετά εσώρουχα (βρακιά), μπλουζάκια παραλλαγής, κάλτσες, ταλκ, πάτους για τα άρβυλα, νυχοκόπτη, sleeping bag, σαμπουάν, πετσέτες, ξυριστικά, αντικουνουπικό, λουκέτα, μπόλικο χαρτί υγείας και φακό.Αν ξεχνάω κάτι ή υπερβάλλω πέστε μου.
|
|
|
|
 |
|
konc
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Σάβ 16 Μάιος, 2009 12:43 |
| Στρατηγός |
 |
|
alexioakim έγραψε: Απ' ότι ξέρω πρέπει να έχω αγοράσει ή να έχω αρκετά εσώρουχα (βρακιά), μπλουζάκια παραλλαγής, κάλτσες, ταλκ, πάτους για τα άρβυλα, νυχοκόπτη, sleeping bag, σαμπουάν, πετσέτες, ξυριστικά, αντικουνουπικό, λουκέτα, μπόλικο χαρτί υγείας και φακό.Αν ξεχνάω κάτι ή υπερβάλλω πέστε μου. Βγάλε τις πετσέτες (παίρνεις μπόλικες και καλές) και πρόσθεσε ένα σεντόνι και ένα gel σαπούνι που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Κατά τα άλλα, το έχεις κάνει το διάβασμά σου και είσαι σωστός.
_________________ Στρ(ΕΠ) 08Α' 6ο ΣΠ Κόρινθος -> ΣΑΕΠ -> 80 ΑΔΤΕ Κως -> ΣΣΕ Βάρη -> Πολίτης...
|
|
|
|
 |
|
alexioakim
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Σάβ 16 Μάιος, 2009 13:26 |
|
|
Το σεντόνι τι να το κάνω? Όσο για το gel σαπούνι ή χαρτί υγείας μπορούμε να πάρουμε και μωρομάντηλα που είναι ότι καλύτερο μου φαίνεται.
|
|
|
|
 |
|
konc
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Σάβ 16 Μάιος, 2009 17:43 |
| Στρατηγός |
 |
|
alexioakim έγραψε: Το σεντόνι τι να το κάνω? Όσο για το gel σαπούνι ή χαρτί υγείας μπορούμε να πάρουμε και μωρομάντηλα που είναι ότι καλύτερο μου φαίνεται. Πάρτο εσύ και θα δεις πόσο χρήσιμο είναι, ειδικά καλοκαιριάτικα...  Μωρομάντηλα θα πάρεις έτσι και αλλιώς. Το gel το θέλεις γιατί είναι μικρούλι, εύκολο και το βασικότερο, απολυμαντικό...
_________________ Στρ(ΕΠ) 08Α' 6ο ΣΠ Κόρινθος -> ΣΑΕΠ -> 80 ΑΔΤΕ Κως -> ΣΣΕ Βάρη -> Πολίτης...
|
|
|
|
 |
|
MeReNdAs
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Κυρ 17 Μάιος, 2009 3:19 |
| Στρατηγός |
 |
|
|
Κοnc οφτοπικ μεν, αλλα που πουλιεται αυτο το gel? To ειχα δει καποτε και γουσταρα αλλα σε σουπερμαρκετ που ρωτησα με κοιταγαν σα χανοι...
|
|
|
|
 |
|
polymprizo
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Κυρ 17 Μάιος, 2009 5:08 |
|
MeReNdAs έγραψε: Κοnc οφτοπικ μεν, αλλα που πουλιεται αυτο το gel? To ειχα δει καποτε και γουσταρα αλλα σε σουπερμαρκετ που ρωτησα με κοιταγαν σα χανοι... Εγώ το βρήκα στο JUMBO!!!  Δεν κάνω πλάκα Πάντως δοκίμασε και σε φαρμακεία.
|
|
|
|
 |
|
alexioakim
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Κυρ 17 Μάιος, 2009 11:42 |
|
|
Να συμπληρώσω και κάτι που ξέχασα αγοράστε ένα καλό γυαλιστικό για τα άρβυλα γιατί αυτό που σου δίνουν στο στρατό θα σας βγάλει την πίστη και επίσης πάτε σ' ένα μαγαζί που πουλάει κυνηγετικά όπλα κτλπ και ζητήστε πανάκια για καθαρισμό όπλων, πιστέψτε με θα σας γλιτώσει από πολύ κόπο για τον καθαρισμό του όπλου σας και θα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη.
|
|
|
|
 |
|
konc
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Κυρ 17 Μάιος, 2009 13:52 |
| Στρατηγός |
 |
|
MeReNdAs έγραψε: Κοnc οφτοπικ μεν, αλλα που πουλιεται αυτο το gel? To ειχα δει καποτε και γουσταρα αλλα σε σουπερμαρκετ που ρωτησα με κοιταγαν σα χανοι... Φαρμακεία το βρίσκεις σίγουρα Αν και το πιθανότερο είναι πως θα το βρεις και στο ΚΨΜ
|
|
|
|
 |
|
MeReNdAs
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Κυρ 17 Μάιος, 2009 21:32 |
| Στρατηγός |
 |
|
konc έγραψε: Αν και το πιθανότερο είναι πως θα το βρεις και στο ΚΨΜ Πλακα κανεις...χαχαχαχαχα..ΕΛΕΟΣ 
|
|
|
|
 |
|
konc
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ? Δημοσιεύτηκε: Κυρ 17 Μάιος, 2009 22:39 |
| Στρατηγός |
 |
|
MeReNdAs έγραψε: konc έγραψε: Αν και το πιθανότερο είναι πως θα το βρεις και στο ΚΨΜ Πλακα κανεις...χαχαχαχαχα..ΕΛΕΟΣ  Καθόλου, και τα 4 ΚΨΜ στις μονάδες που ήμουνα το πουλούσαν, δεν ξέρω βέβαια αν ήταν σύμπτωση ή αν πωλείται γενικά σχεδόν παντού. Είναι πολύ βολικό πάντως...
|
|
|
|
 |
|
|